Düdüklü tencere ile hindi haşlamak oldukça pratik bir yöntem. Sizce de, haşlama öncesinde etin limon suyu veya yoğurt ile marine edilmesi, lezzeti ne kadar artırır? Ayrıca, bu kadar önemli bir detay olan dinlendirme süresini atlamak doğru mu olur? Benim için, pişirme sırasında buharın dışarı çıkmasını engellemek de oldukça kritik görünüyor. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Düdüklü tencere ile hindi haşlamak oldukça pratik bir yöntem. Sizce de, haşlama öncesinde etin limon suyu veya yoğurt ile marine edilmesi, lezzeti ne kadar artırır? Ayrıca, bu kadar önemli bir detay olan dinlendirme süresini atlamak doğru mu olur? Benim için, pişirme sırasında buharın dışarı çıkmasını engellemek de oldukça kritik görünüyor. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Cevap yaz