Tavuk bonfile haşlama süresi hakkında bilgi edinirken, ideal sürenin genel olarak 15-20 dakika olduğunu öğrenmek beni gerçekten etkiledi. Peki, kalın bonfilelerin daha uzun süre haşlanması gerektiğini öğrendiğimde, bu durumda etin yumuşaklığı için ne kadar süre ekleyebilirim? Ayrıca, haşlama sırasında eklenen baharat ve sebzeler gerçekten lezzeti artırıyor mu, bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Tavuk bonfile haşlama süresi hakkında bilgi edinirken, ideal sürenin genel olarak 15-20 dakika olduğunu öğrenmek beni gerçekten etkiledi. Peki, kalın bonfilelerin daha uzun süre haşlanması gerektiğini öğrendiğimde, bu durumda etin yumuşaklığı için ne kadar süre ekleyebilirim? Ayrıca, haşlama sırasında eklenen baharat ve sebzeler gerçekten lezzeti artırıyor mu, bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Cevap yaz