Buharda brokoli haşlama yöntemini denedim mi? Gerçekten de brokoliyi buharda pişirmek, sebzenin lezzetini ve besin değerlerini korumak için harika bir yol. Kaynayan suyun buharı ile pişirme süresi sadece 5-7 dakika sürdüğünde, brokoli hem rengini hem de dokusunu koruyor. Ayrıca, buharda pişirme sırasında yağ eklemeye gerek kalmadan sağlıklı bir yemek hazırlamak da mümkün. Sizce de bu yöntem, brokolinin tadını en iyi şekilde ortaya çıkarıyor mu?
Buharda brokoli haşlama yöntemini denedim mi? Gerçekten de brokoliyi buharda pişirmek, sebzenin lezzetini ve besin değerlerini korumak için harika bir yol. Kaynayan suyun buharı ile pişirme süresi sadece 5-7 dakika sürdüğünde, brokoli hem rengini hem de dokusunu koruyor. Ayrıca, buharda pişirme sırasında yağ eklemeye gerek kalmadan sağlıklı bir yemek hazırlamak da mümkün. Sizce de bu yöntem, brokolinin tadını en iyi şekilde ortaya çıkarıyor mu?
Cevap yaz