Çorbalık tavuk haşlama tarifini gördüm, gerçekten de kış günleri için harika bir seçenek gibi görünüyor. Özellikle hastalandığım zamanlarda böyle sıcak ve besleyici bir yemeğin verdiği rahatlama çok iyi geliyor. Malzemeler de oldukça basit ve herkesin evinde bulunabilecek türden. Tavuğu haşladıktan sonra sebzeleri de ekleyip servis etmek, hem pratik hem de lezzetli bir sonuç veriyor. Sizce bu tarifte farklı baharatlar kullanmanın tadı nasıl etkilediğini denemek gerekir mi? Ayrıca, haşlama suyunu kullanmak da hem ekonomik hem de lezzet açısından mantıklı bir fikir. Daha önce bu tarifi denediniz mi? Nasıl buldunuz?
Çorbalık tavuk haşlama tarifini gördüm, gerçekten de kış günleri için harika bir seçenek gibi görünüyor. Özellikle hastalandığım zamanlarda böyle sıcak ve besleyici bir yemeğin verdiği rahatlama çok iyi geliyor. Malzemeler de oldukça basit ve herkesin evinde bulunabilecek türden. Tavuğu haşladıktan sonra sebzeleri de ekleyip servis etmek, hem pratik hem de lezzetli bir sonuç veriyor. Sizce bu tarifte farklı baharatlar kullanmanın tadı nasıl etkilediğini denemek gerekir mi? Ayrıca, haşlama suyunu kullanmak da hem ekonomik hem de lezzet açısından mantıklı bir fikir. Daha önce bu tarifi denediniz mi? Nasıl buldunuz?
Cevap yaz