Düdüklü tencerede haşlama yapmanın zaman tasarrufu sağladığını ve besin değerlerini koruduğunu duydum. Ancak, yanlış kullanım riskini ve yemeklerin dokusunun bazen istediğim gibi olmayabileceğini de göz önünde bulundurarak, bu yöntemi kullanırken dikkatli olmam gerektiğini düşünüyorum. Sizce, özellikle hangi yemekler için düdüklü tencere kullanmak daha mantıklı? Ayrıca, fırında pişirmenin lezzet ve doku açısından daha avantajlı olduğunu söylediniz. Bu durumda, hangi tür yemekler fırında pişirilmelidir?
Düdüklü tencerede haşlama yapmanın zaman tasarrufu sağladığını ve besin değerlerini koruduğunu duydum. Ancak, yanlış kullanım riskini ve yemeklerin dokusunun bazen istediğim gibi olmayabileceğini de göz önünde bulundurarak, bu yöntemi kullanırken dikkatli olmam gerektiğini düşünüyorum. Sizce, özellikle hangi yemekler için düdüklü tencere kullanmak daha mantıklı? Ayrıca, fırında pişirmenin lezzet ve doku açısından daha avantajlı olduğunu söylediniz. Bu durumda, hangi tür yemekler fırında pişirilmelidir?
Cevap yaz