Tavuk butlarının haşlama süresi hakkında bilgi edinmek istiyorum. Standart bir tavuk butu için haşlama süresinin 30-40 dakika olduğunu belirtiyorsunuz, ancak kalın tavuk butları için sürenin 40-50 dakikaya çıkabileceği de yazıyor. Acaba kalın tavuk butları için bu süreyi tam olarak nasıl ayarlamalıyım? Ayrıca, haşlama sırasında tencerenin kapağını kapalı tutmanın lezzete katkısı hakkında daha fazla bilgi verebilir misiniz?
Tavuk butlarının haşlama süresi hakkında bilgi edinmek istiyorum. Standart bir tavuk butu için haşlama süresinin 30-40 dakika olduğunu belirtiyorsunuz, ancak kalın tavuk butları için sürenin 40-50 dakikaya çıkabileceği de yazıyor. Acaba kalın tavuk butları için bu süreyi tam olarak nasıl ayarlamalıyım? Ayrıca, haşlama sırasında tencerenin kapağını kapalı tutmanın lezzete katkısı hakkında daha fazla bilgi verebilir misiniz?
Cevap yaz