Yumurta haşlamanın daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum, çünkü kalori alımını azaltırken besin değerini de daha iyi koruyor. Ancak, haşlanmış yumurtaların lezzeti bazıları için yeterince tatmin edici olmayabilir. Tavada pişirilmiş yumurtalar lezzet açısından daha çekici geliyor ama yağ eklenmesi kalori miktarını artırıyor. Sizce de lezzet mi, sağlık mı öncelikli olmalı? Ayrıca, yumurta alerjisi olanlar için durum nasıl olmalı?
Yumurta haşlamanın daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum, çünkü kalori alımını azaltırken besin değerini de daha iyi koruyor. Ancak, haşlanmış yumurtaların lezzeti bazıları için yeterince tatmin edici olmayabilir. Tavada pişirilmiş yumurtalar lezzet açısından daha çekici geliyor ama yağ eklenmesi kalori miktarını artırıyor. Sizce de lezzet mi, sağlık mı öncelikli olmalı? Ayrıca, yumurta alerjisi olanlar için durum nasıl olmalı?
Cevap yaz