KuÌbaşı et haşlama yemeğini denemek harika bir fikir! Hazırlık aşamasında etlerin doğru şekilde yıkanması ve doğranması gerektiğini belirtmişsiniz, peki bu işlem sırasında dikkat edilmesi gereken başka noktalar var mı? Ayrıca pişirme süresinin bu kadar uzun olmasının sebebi nedir? Etin yumuşak ve lezzetli olması için başka hangi teknikleri önerirsiniz? Garnitür önerileri de çok güzel, özellikle yoğurt ve cacık ile servis edilmesi hoşuma gitti. Başka hangi yan lezzetlerle bu yemeği tamamlayabiliriz?
KuÌbaşı et haşlama yemeğini denemek harika bir fikir! Hazırlık aşamasında etlerin doğru şekilde yıkanması ve doğranması gerektiğini belirtmişsiniz, peki bu işlem sırasında dikkat edilmesi gereken başka noktalar var mı? Ayrıca pişirme süresinin bu kadar uzun olmasının sebebi nedir? Etin yumuşak ve lezzetli olması için başka hangi teknikleri önerirsiniz? Garnitür önerileri de çok güzel, özellikle yoğurt ve cacık ile servis edilmesi hoşuma gitti. Başka hangi yan lezzetlerle bu yemeği tamamlayabiliriz?
Cevap yaz