Nohut haşlamak için ıslatma yapmadan nasıl bir yol izlenmesi gerektiğini merak ediyorum. Yani, nohutları haşlarken ne tür hazırlıklar yapmak gerekiyor? Yıkanması ve kontrol edilmesi gereken noktalar var mı? Ayrıca, haşlama süresi ve pişirme yöntemleri hakkında daha fazla bilgi verir misiniz? Özellikle yavaş pişirme yöntemiyle ilgili detaylar ilginç görünüyor, bu yöntemi denemek istiyorum. Son olarak, haşlanmış nohutları yemeklerde nasıl kullanabileceğim hakkında da önerileriniz var mı?
Nohut haşlamak için ıslatma yapmadan nasıl bir yol izlenmesi gerektiğini merak ediyorum. Yani, nohutları haşlarken ne tür hazırlıklar yapmak gerekiyor? Yıkanması ve kontrol edilmesi gereken noktalar var mı? Ayrıca, haşlama süresi ve pişirme yöntemleri hakkında daha fazla bilgi verir misiniz? Özellikle yavaş pişirme yöntemiyle ilgili detaylar ilginç görünüyor, bu yöntemi denemek istiyorum. Son olarak, haşlanmış nohutları yemeklerde nasıl kullanabileceğim hakkında da önerileriniz var mı?
Cevap yaz