Et haşlamayı denemek için sabırsızlanıyorum! Özellikle patates ve havuç eklenmesi, yemeği daha besleyici kılıyor. Malzemeleri nasıl hazırlamam gerektiğine dair verdiğin adımlar oldukça açıklayıcı. Etin yumuşaması için 1-1.5 saat pişirmek gerektiğini öğrenmek de faydalı oldu. Peki, daha lezzetli olması için başka hangi baharatları eklemeyi önerirsin? Ayrıca, ekstra sebzeler eklemek konusunda da fikirlerin var mı?
Et haşlamayı denemek için sabırsızlanıyorum! Özellikle patates ve havuç eklenmesi, yemeği daha besleyici kılıyor. Malzemeleri nasıl hazırlamam gerektiğine dair verdiğin adımlar oldukça açıklayıcı. Etin yumuşaması için 1-1.5 saat pişirmek gerektiğini öğrenmek de faydalı oldu. Peki, daha lezzetli olması için başka hangi baharatları eklemeyi önerirsin? Ayrıca, ekstra sebzeler eklemek konusunda da fikirlerin var mı?
Cevap yaz