Düdüklüde yarma haşlama yapmanın avantajlarını öğrendikten sonra, bu pratik yöntemi denemek istiyorum. Özellikle besin değerinin korunması ve enerji tasarrufu sağlaması beni cezbetti. Yarma'nın su ile yıkanması gerektiğini biliyorum ama önceden suda bekletmenin pişirme süresini kısaltacağını duymuştum. Bu konuda daha fazla bilgi sahibi olan var mı? Ayrıca, düdüklü tencerenin kapağını açmaktan kaçınmanın önemini de anlıyorum. Ancak, pişirme süresini ayarlarken dikkat etmem gereken başka püf noktaları var mı?
Düdüklüde yarma haşlama yapmanın avantajlarını öğrendikten sonra, bu pratik yöntemi denemek istiyorum. Özellikle besin değerinin korunması ve enerji tasarrufu sağlaması beni cezbetti. Yarma'nın su ile yıkanması gerektiğini biliyorum ama önceden suda bekletmenin pişirme süresini kısaltacağını duymuştum. Bu konuda daha fazla bilgi sahibi olan var mı? Ayrıca, düdüklü tencerenin kapağını açmaktan kaçınmanın önemini de anlıyorum. Ancak, pişirme süresini ayarlarken dikkat etmem gereken başka püf noktaları var mı?
Cevap yaz