Kerevizli haşlama tarifini okuduktan sonra, gerçekten sağlıklı ve besleyici bir yemek olduğunu düşünüyorum. Kereviz ve diğer sebzelerin birleşimiyle ortaya çıkan bu lezzetin, aile sofralarında nasıl bir yer edineceğini merak ediyorum. Özellikle yanına yoğurt ya da turşu ile servis edildiğinde, lezzetinin daha da artacağı kesin. Malzemelerin çeşitlendirilmesi fikri de çok hoş; pırasa ya da karnabahar ekleyerek farklı tatlar denemek harika bir fikir. Sizce bu tarifi bir de tavuk ile denemek nasıl olur?
Kerevizli haşlama tarifini okuduktan sonra, gerçekten sağlıklı ve besleyici bir yemek olduğunu düşünüyorum. Kereviz ve diğer sebzelerin birleşimiyle ortaya çıkan bu lezzetin, aile sofralarında nasıl bir yer edineceğini merak ediyorum. Özellikle yanına yoğurt ya da turşu ile servis edildiğinde, lezzetinin daha da artacağı kesin. Malzemelerin çeşitlendirilmesi fikri de çok hoş; pırasa ya da karnabahar ekleyerek farklı tatlar denemek harika bir fikir. Sizce bu tarifi bir de tavuk ile denemek nasıl olur?
Cevap yaz