Nohut haşlamak için en iyi yöntemlerden hangisini denemek istersin? Klasik yöntem mi yoksa basınçlı pişirici kullanarak hızlıca mı haşlamayı tercih edersin? Bekletme süresi ve pişirme süresi senin için ne kadar önemli? Ayrıca, haşlama esnasında tuz eklemekten kaçınmak gerektiğini duymuş muydun? Eğer bu yöntemleri uyguladıysan, hangi sonuçlarla karşılaştın?
Nohut haşlamak için en iyi yöntemlerden hangisini denemek istersin? Klasik yöntem mi yoksa basınçlı pişirici kullanarak hızlıca mı haşlamayı tercih edersin? Bekletme süresi ve pişirme süresi senin için ne kadar önemli? Ayrıca, haşlama esnasında tuz eklemekten kaçınmak gerektiğini duymuş muydun? Eğer bu yöntemleri uyguladıysan, hangi sonuçlarla karşılaştın?
Cevap yaz