Bu tarif gerçekten harika görünüyor! Tavuk baget ile patates haşlama yapmayı düşündüğümde, hazırlık aşamasında tavukları yıkamak ve patatesleri küp küp doğramak en çok dikkat ettiğim noktalar. Tavukların derisini bırakmak ya da almak konusunda kararsız kalıyorum. Sizce hangisi daha iyi bir lezzet sağlar? Ayrıca, soğan ve sarımsak eklemenin yemeğe katacağı tat hakkında ne düşünüyorsunuz? Son olarak, yemeği yoğurt veya turşu ile servis etmenin tadını artıracağına katılıyor musunuz? Afiyet olsun!
Bu tarif gerçekten harika görünüyor! Tavuk baget ile patates haşlama yapmayı düşündüğümde, hazırlık aşamasında tavukları yıkamak ve patatesleri küp küp doğramak en çok dikkat ettiğim noktalar. Tavukların derisini bırakmak ya da almak konusunda kararsız kalıyorum. Sizce hangisi daha iyi bir lezzet sağlar? Ayrıca, soğan ve sarımsak eklemenin yemeğe katacağı tat hakkında ne düşünüyorsunuz? Son olarak, yemeği yoğurt veya turşu ile servis etmenin tadını artıracağına katılıyor musunuz? Afiyet olsun!
Cevap yaz