Düdüklüde terbiyeli kuzu gerdan haşlamak gerçekten iştah açıcı bir fikir! Hazırlık aşamasında malzemelerin doğru bir şekilde hazırlanması çok önemli, özellikle kuzu gerdanını yıkayıp fazla yağlarını temizlemek. Peki, düdüklü tencerenin kapağını açmadan önce basıncının düşmesini beklemek dışında, başka hangi güvenlik önlemlerine dikkat etmemiz gerekiyor? Ayrıca, farklı et kesimleri ile bu tarifi denemek nasıl bir lezzet farkı yaratır? Kuzu gerdan yerine kuzu kol kullanırsak farklı bir tat elde edebilir miyiz?
Düdüklüde terbiyeli kuzu gerdan haşlamak gerçekten iştah açıcı bir fikir! Hazırlık aşamasında malzemelerin doğru bir şekilde hazırlanması çok önemli, özellikle kuzu gerdanını yıkayıp fazla yağlarını temizlemek. Peki, düdüklü tencerenin kapağını açmadan önce basıncının düşmesini beklemek dışında, başka hangi güvenlik önlemlerine dikkat etmemiz gerekiyor? Ayrıca, farklı et kesimleri ile bu tarifi denemek nasıl bir lezzet farkı yaratır? Kuzu gerdan yerine kuzu kol kullanırsak farklı bir tat elde edebilir miyiz?
Cevap yaz