Nohut haşlamak için düdüklü tencere kullanmamak gerçekten zorlayıcı bir süreç olabilir. Nohutun seçimi ve ıslatma süresi konusunda dikkatli olmak önemli. 8 saat bekletmek zor görünüyor ama aslında bu, nohutların pişmesini kolaylaştırıyor. Peki, pişirme süresi ile ilgili herhangi bir deneme yapmayı düşündün mü? 1.5-2 saatlik süreyle ilgili deneyimlerin neler? Ayrıca, tuz eklememek gerektiği bilgisi kulağıma çok mantıklı geliyor. Tuzun nohutların sertleşmesine yol açtığını bilmiyordum, bu konuda senin tecrübelerin var mı? Ek olarak, zeytinyağı ve defne yaprağı eklemenin lezzeti artıracağına dair öneriyi nasıl buldun? Bunlar, nohutları daha da lezzetli hale getirebilir.
Nohut haşlamak için düdüklü tencere kullanmamak gerçekten zorlayıcı bir süreç olabilir. Nohutun seçimi ve ıslatma süresi konusunda dikkatli olmak önemli. 8 saat bekletmek zor görünüyor ama aslında bu, nohutların pişmesini kolaylaştırıyor. Peki, pişirme süresi ile ilgili herhangi bir deneme yapmayı düşündün mü? 1.5-2 saatlik süreyle ilgili deneyimlerin neler? Ayrıca, tuz eklememek gerektiği bilgisi kulağıma çok mantıklı geliyor. Tuzun nohutların sertleşmesine yol açtığını bilmiyordum, bu konuda senin tecrübelerin var mı? Ek olarak, zeytinyağı ve defne yaprağı eklemenin lezzeti artıracağına dair öneriyi nasıl buldun? Bunlar, nohutları daha da lezzetli hale getirebilir.
Cevap yaz