Kemikli et haşlama tarifini okurken, bu lezzetli yöntemi denemek için sabırsızlandım. Özellikle sebzeleri haşlama süresinin son 30 dakikasında eklemek, lezzetin artmasına yardımcı olduğunu duymak kulağa harika geliyor. Peki, sizce hangi sebzeler en iyi uyumu sağlar? Ayrıca, etlerin yumuşaklığına dikkat etmek gerektiği belirtilmiş; bu süreci nasıl daha verimli hale getirebiliriz? Benim için en önemli nokta, etin kemikten kolayca ayrılması. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Kemikli et haşlama tarifini okurken, bu lezzetli yöntemi denemek için sabırsızlandım. Özellikle sebzeleri haşlama süresinin son 30 dakikasında eklemek, lezzetin artmasına yardımcı olduğunu duymak kulağa harika geliyor. Peki, sizce hangi sebzeler en iyi uyumu sağlar? Ayrıca, etlerin yumuşaklığına dikkat etmek gerektiği belirtilmiş; bu süreci nasıl daha verimli hale getirebiliriz? Benim için en önemli nokta, etin kemikten kolayca ayrılması. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Cevap yaz