Nohutu ıslatmadan düdüklüde pişirmenin avantajları ve dezavantajları hakkında düşündüğümde, gerçekten pratik bir çözüm arayanlar için iyi bir alternatif gibi görünüyor. Zaman tasarrufu sağlamak çok önemli, özellikle de yoğun bir gün geçiriyorsanız. Ancak, nohutun tam olarak yumuşaması için gereken sürenin artması gibi bir sorunla karşılaşabileceğimizi göz önünde bulundurmak gerek. Daha önce nohut pişirirken ıslatma sürecini atladığımda bazı nohutların pişirme sırasında dağıldığını deneyimlemiştim. Lezzet açısından da, ıslatma işlemine önem verenlerin damak zevkine hitap etmeyebilir. Sonuç olarak, bu yöntemi denemek ilginç olabilir ama sonuçların beklentilerimi karşılayıp karşılamayacağı konusunda biraz tereddüt yaşıyorum. Sizce, bu yöntemle hazırlanan nohut yemekleri gerçekten lezzetli olabiliyor mu?
Nohutu ıslatmadan düdüklüde pişirmenin avantajları ve dezavantajları hakkında düşündüğümde, gerçekten pratik bir çözüm arayanlar için iyi bir alternatif gibi görünüyor. Zaman tasarrufu sağlamak çok önemli, özellikle de yoğun bir gün geçiriyorsanız. Ancak, nohutun tam olarak yumuşaması için gereken sürenin artması gibi bir sorunla karşılaşabileceğimizi göz önünde bulundurmak gerek. Daha önce nohut pişirirken ıslatma sürecini atladığımda bazı nohutların pişirme sırasında dağıldığını deneyimlemiştim. Lezzet açısından da, ıslatma işlemine önem verenlerin damak zevkine hitap etmeyebilir. Sonuç olarak, bu yöntemi denemek ilginç olabilir ama sonuçların beklentilerimi karşılayıp karşılamayacağı konusunda biraz tereddüt yaşıyorum. Sizce, bu yöntemle hazırlanan nohut yemekleri gerçekten lezzetli olabiliyor mu?
Cevap yaz