Nohut haşlamak için düdüklü tencere kullanmanın ne kadar pratik olduğunu deneyimlediniz mi? Bir gün önceden nohutları ıslatmak gerçekten pişirme süresini kısaltıyor mu? Ayrıca, düdüklü tencereyi kullanmadan önce kılavuzunu incelemek neden bu kadar önemli? Nohutların yumuşaklığını kontrol etmek için hangi yöntemleri tercih ediyorsunuz? Son olarak, haşlanmış nohutları nasıl değerlendiriyorsunuz? Salatalarda mı yoksa atıştırmalık olarak mı?
Nohut haşlamak için düdüklü tencere kullanmanın ne kadar pratik olduğunu deneyimlediniz mi? Bir gün önceden nohutları ıslatmak gerçekten pişirme süresini kısaltıyor mu? Ayrıca, düdüklü tencereyi kullanmadan önce kılavuzunu incelemek neden bu kadar önemli? Nohutların yumuşaklığını kontrol etmek için hangi yöntemleri tercih ediyorsunuz? Son olarak, haşlanmış nohutları nasıl değerlendiriyorsunuz? Salatalarda mı yoksa atıştırmalık olarak mı?
Cevap yaz