Tavuk haşlama sosu yapmayı düşündüğünüzde, ilk olarak hangi sebzeleri kullanmak istediğinizi belirlediniz mi? Mesela, havuç ve kereviz harika bir başlangıç, ama mantar eklemeyi de düşünebilirsiniz. Peki, sosun kıvamını nasıl ayarlamayı planlıyorsunuz? Un veya nişasta eklemek, sosunuzu daha yoğun hale getirebilir. Ayrıca, bu sosu sadece tavukla değil, diğer yemeklerle de denemek ilginizi çeker mi? Farklı malzemelerle zenginleştirerek, sofralarınıza çeşitlilik katabilirsiniz. Bu tarifle ilgili en çok hangi aşama sizi heyecanlandırıyor?
Tavuk haşlama sosu yapmayı düşündüğünüzde, ilk olarak hangi sebzeleri kullanmak istediğinizi belirlediniz mi? Mesela, havuç ve kereviz harika bir başlangıç, ama mantar eklemeyi de düşünebilirsiniz. Peki, sosun kıvamını nasıl ayarlamayı planlıyorsunuz? Un veya nişasta eklemek, sosunuzu daha yoğun hale getirebilir. Ayrıca, bu sosu sadece tavukla değil, diğer yemeklerle de denemek ilginizi çeker mi? Farklı malzemelerle zenginleştirerek, sofralarınıza çeşitlilik katabilirsiniz. Bu tarifle ilgili en çok hangi aşama sizi heyecanlandırıyor?
Cevap yaz